A presó un exconcursant de 'MyHyV' per deixar morir al seu gos en València

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
Condemnat a 9 mesos de presó per maltracte animal  | Europa press

 

Un exconcursant del programa de Tele 5 'Mujeres y Hombres y Viceversa (MyHyV), ha acceptat la pena de nou mesos de presó per deixar morir de fam al seu gos. L'acusat ha reconegut els fets que se li imputaven en el juí que s'ha celebrat hui contra ell en un jutjat penal de València.

 

En un primer moment, el ministeri fiscal demanava per al xic 18 mesos de presó per un delicte de maltractament animal domèstic, però finalment, com ha reconegut els fets, se li ha rebaixat la condemna fins als nou mesos. A demés, se li ha imposat una prohibició de tinença d'animals durant dos anys i mig, i haurà d'abonar les despeses del juí i 117 euros a l'Associació Moviment i Desenvolupament per la Protecció Animal (Modepran) en concepte de responsabilitat civil.

 

A demes, l'acusat, que té antecedents penals, haurà de fer un curs de reeducació en matèria d'animals per a evitar l'ingrés en la presó. El xic tenia un gos de raça buldog americà, anomenat 'Mack', de tres anys i sense el xip reglamentari, segons indicava el fiscal en el seu escrit de qualificació provisional.

 

El gos estava en condicions nefastes

En un moment donat, l'acusat va deixar de prestar la cura necessària a l'animal, que presentava unes pèssimes condicions de salut, amb anèmia i ganglis augmentats. A demés, es trobava deprimit i desorientat, amb dificultats per a alçar-se i sense poder caminar a causa de la desnutrició, amb una infecció renal grau IV.

  

xic va ometre ---- proporcionar a l'animal l'adequat tractament veterinari,

  

va afirmar que s'havia trobat a l'animal abandonat i va negar ser el propietari. era falsa,

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!