La Fiscalia demana 13 anys de presó per a l'home que intentà matar a punyalades a la seua exdona en Sagunt

L'acusat havia planejat acabar amb la vida de la seua exdona proveïnt-se d'una navalla, brides i esprai gas-pebre, entre altres objectes
La parella es va citar en l'estació de tren de Sagunt | Wikipedia

La Fiscalia Provincial de València demana una pena de 12 anys i 11 mesos de presó per a un home acusat d'intentar matar a la seua exdona en les proximitats de l'estació de tren de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València). 

L'home, que havia estat casat amb la víctima durant 47 anys i que s'asseurà dijous que ve en el banc dels acusats de la secció primera de l'Audiència de València, s'enfronta als delictes d'homicidi en grau de temptativa, de maltractament en l'àmbit familiar i d'amenaces.

L'acusat, segons l'escrit fiscal, va mantindre una relació sentimental amb la víctima i tenien dos fills en comú. En febrer de 2018, la parella es va separar de paraula i la dona se'n va anar a Astúries, a on residia el seu fill. En juny d'eixe mateix any, la víctima va manifestar a la seua parella la intenció de separar-se, esta volta ja legalment.

Va acudir a la cita amb la intenció de matar-la

La parella va quedar en l'estació de Renfe de Sagunt per a parlar de la situació, però l'acusat es va proveir d'una navalla d'uns 10 centímetres de fulla, brides de plàstic, un esprai de defensa personal gas-pebre, sis botelles d'aigua, una llibreta amb anotacions, un rotllo de cel·lo i cinta americana. Tot això amb l'objectiu de matar-la.

Però la dona va acudir a l'estació acompanyada del seu fill, fet amb el que l'acusat no comptava. En aproximar-se al cotxe, l'home va arremetre bruscament contra la dona amb la navalla, la va agafar amb un braç per darrere a l'altura del coll i li va assestar diverses punyalades fallides dirigides cap a l'estómac i els costats. El fill va intervindre, pel que l'home va intentar clavar-li a ell també la navalla en la zona de l'estómac i costats, però va conseguir reduir a l'acusat en terra i la dona va aprofitar per a llevar-li l'arma.

No era la primera volta que l'agredia

A conseqüència d'estos fets, la dona va patir diferents lesions en el nas i el mentó. A més, esta no era la primera volta que l'acusat agredia a la víctima, ja que el 16 de febrer de 2018, estant els dos en el domicili comú de Gilet, ell li pegà punyades i espentes, i la tirà per les escales, fet que li va causar hematomes per tot el cos.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sephora, la jove model de 15 anys trobada morta en estranyes circumstàncies" "Un home col·loca una càmera en els lavabos del seu lloc de treball en València"