13 anys de presó per agredir i furtar a una prostituta i intentar matar-ne a una altra atropellant-la

Els fets es produïren durant el camí d'anada i tornada a l'hospital, a on estava ingressat el fill de l'agressor
Els fets es van produir en Catarroja i en Tavernes de la Valldigna | València Diari

 

La Fiscalia demana tretze anys de presó per a un home acusat d'agredir i robar la bossa de mà a una prostituta quan anava de camí a l'hospital a vore al seu fill acabat de nàixer i d'intentar assassinar a una altra quan tornava a sa casa després de visitar al bebé.

Segons la qualificació de la Fiscalia, els fets, que seran jutjats este divendres en l'Audiència Provincial de València, es produïren el 5 de gener de 2018, quan l'home va mantindre una forta discussió amb la seua parella per qüestions mèdiques i, a continuació, agarrà el cotxe per a anar a l'Hospital Clínic de València, a on estava ingressat el seu fill.

 

  

Agredí i robà a una i atropellà a una altra

Durant el trajecte entre la localitat valenciana de Gandia (la Safor), a on residia la parella, i València, l'home parà en Catarroja (l'Horta Sud) i, després de perseguir a una prostituta, li donà un fort colp en la cara i punyades i puntades. Després, l'agressor li robà la bossa de mà a on portava diners i efectes valorats en 377 euros.

A continuació, anà a l'hospital, visità al seu fill i inicià el camí de tornada a sa casa, si bé es parà en un camí de Tavernes de la Valldigna (la Safor) i, després de mantindre una conversació amb una prostituta, aprofità un moment en què esta estava d'esquena per a atropellar-la amb el cotxe.

  

La dona va caure a terra i l'home va fer marxa arrere i va passar per damunt d'ella. Després, tornà a arrancar cap avant i l'atropellà de nou, per a, a continuació, fugir del lloc, segons el relat de la Fiscalia. La prostituta va patir diferents fractures i lesions que li van fer estar ingressada en vigilància intensiva onze dies i tardà en curar-se 208 dies. A més, l'agressió li ha deixat seqüeles.

Delictes de robatori amb violència i intimidació i d'assassinat en grau de temptativa

La Fiscalia acusa al processat d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, un delicte lleu de lesions i un delicte d'assassinat en grau de temptativa, pels que demana un total de tretze anys de presó i indemnitzacions que superen els 143.000 euros.

En concret, pel delicte de robatori amb violència i intimidació, la Fiscalia reclama tres anys de presó; pel delicte lleu de lesions la pena de tres mesos de multa amb una quota diària de dotze euros, i pel delicte d'assassinat en grau de temptativa deu anys de presó.

A més, per la via de responsabilitat civil demana que s'indemnitze a la prostituta a qui li pegà i li robà la bossa amb 150 euros per les lesions, 377 euros pels objectes robats i no recuperats i mil euros per danys morals i interessos legals, a més de la prohibició d'arrimar-se a menys de 500 metres o comunicar-se amb ella durant cinc anys.

En el cas de la dona a la que intentà assassinar, la Fiscalia reclama 19.710 euros per les lesions, 22.640 euros per les seqüeles i 100.000 euros pels danys morals i interessos legals, a més de la prohibició d'arrimar-se a menys de mil metres o comunicar-se amb ella durant vint anys.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El mos d'una menor a un altre xiquet acaba en el jutjat de guàrdia de Vinaròs" "Troben mort en estranyes circumstàncies al nadador espanyol Carmelo Santana"