Dos anys de presó per a un perruquer que va agredir amb unes tisores al seu company en València

També li va clavar un punxó en el ventre
L'agressor va intentar matar a la víctima amb una tisora   | PIXABAY

L'Audiència Provincial de València ha sentenciat a dos anys i sis mesos de presó a un perruquer li va clavar unes tisores en el muscle a un company seu i, a demés, li va clavar un punxó en el ventre en València. L'acusat ho ha reconegut este dimecres 29 de gener davant un jurat.

La fiscal havia demanat en un escrit d'acusació 8 anys de pena per un intent d'homicidi i per un delicte d'amenaces. Però després de què l'acusat haja reconegut els fets i, a conseqüència també de l'acord entre l'acusació i la defensa, ha rebaixat la petició a dos anys per temptativa d'homicidi i a sis mesos per amenaces.

El Ministeri Públic també ha sol·licitat una indemnització per a la víctima de 2.900 euros i el pagament de les despeses del procés a càrrec de l'acusat. 

La víctima estava de pràctiques en la perruqueria

Els fets van passar el 15 de febrer de 2019 quan l'agressor li va dir a la víctima, Alam, un marroquí que estava de pràctiques en la perruqueria en la que treballava l'acusat, que se n'anara del local a crits de «moro de merda» i amenaçant-lo amb que si el tornava a vore allí el mataria.

Tres dies després quan l'agressor, de nacionalitat dominicana, es va trobar amb Alam en la perruqueria, a on havia anat per a arreplegar les seues coses, li va dir que eixira fora i mentres eixia per la porta, li va clavar unes tisores amb intenció de matar-lo. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Evacuen un hotel per una reacció química en Benidorm" "Sanitat pagarà a la família d'un pacient que va morir per no ser ingressat"