Detenen a una tia per oferir serveis sexuals de la seua neboda a Elx

La xiqueta no arribava als 14 anys

 

Succés molt dur a Elx. El passat 10 de febrer sobre les 19:00 hores, la Sala d'Operacions va rebre l'avís per part d'una persona que va assenyalar haver escoltat en

  

una taula propera d'una cafeteria l'oferiment sexual d'una menor a un grup d'homes per part d'una dona. Sent facilitada la descripció dels implicats, i comptant amb la presència de component femení en la patrulla de Policia Local i agents de paisà de Policia Nacional, es va recaptar informació dels implicats amb la major discreció possible.

 

 

 

  

Els agents intervinents van poder comprovar el consum d'alcohol per part de la menor, així com l'ús d'una vestimenta marcadament provocativa. En un primer moment, la possible víctima va afirmar tenir 17 anys, reconeixent poc després ser menor de 14, obtenint les dades precises per a la intervenció de forma progressiva i de manera acorde a la situació.

 

 

La tia-iaia de la xiqueta era qui la oferia als tres individus

 

L'oferent, de 50 anys, va esgrimir que era la tutora legal de la menor, encara que no va aportar cap tipus de justificant, i que tan solament es trobava en el bar al costat d'un amic, si bé es van produir diverses contradiccions entre les parts. Es va arribar a dubtar fins i tot de l'escolarització de la menor, que es trobava empadronada en un municipi proper.

 

La gestió dels agents de paisà va permetre recaptar la informació oportuna per a la instrucció de diligències davant un possible delicte de prostitució infantil. La menor va ser traslladada per Policia Local a dependències policials, informant a la seua mare dels fets esdevinguts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!