Una professora és investigada per agredir a xiquets de 3 anys

"El meu fill em va dir que li pegava al cap i el 'papo"

La mestra, que imparteix classe en una escola de Gijón, està sent investigada per suposades agressions a xiquets i xiquetes de 3 i 4 anys. Els pares denuncien vexacions, crits, insults i que a vegades la professora arriba a pegar al cap als menuts.

La docent investigada per maltractaments imparteix classe a xiquets i xiquetes de primer d'Infantil en un col·legi de Gijón. No es tractaria d'un fet aïllat amb un xiquets en concret sinó amb varis. Els pares demanen l'expulsió immediata de la docent, que després de la denúncia continua fent classe.

Mónica és la mare d'un dels xiquets que ha contat a Antena 3 que la professora els pega. 'Compte que des que va començar el curs diversos pares van comentar entre ells la 'mala praxi' d'esta mestra'.

Tot va començar quan un dels escolars li va dir a la seua mare que s'havia fet pipí en classe i no li ho havia dit a la mestra per por de què li peguera. Després que esta mare comentara este comportament en el grup de pares, Mónica va preguntar al seu fill com s'ho passava en el col·legi i el xiquet li va contar que la professora els castigava si eren "dolents" i també els pegava. "El meu fill em va dir directament que la professora els pegava al cap i en el 'papo'. Esta mare es va posar en contacte amb altres pares i mares i van comprovar que la majoria dels xiquets i xiquetes de la classe comptaven el mateix.

'Espejo Público' s'ha posat en contacte amb la Conselleria d'Educació. Asseguren que estan treballant amb el centre de manera coordinada i que s'estan seguint els protocols habituals, que és entrevistar-se amb les parts fins a prendre una determinació.

Com saber si un mestre fa bullying?


Este tipus d'assetjament pot definir-se com un abús d'autoritat, maltractament físic, verbal o psicològic, vexacions o humiliacions repetides diverses vegades, esteses al llarg del temps i que tenen com a víctima a una persona o a un grup.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'atur i la destrucció de treball marquen el segon 1 de maig en pandèmia" "Restes d'ADN i empremtes dactilars en les cartes a Marlaska, Iglesias i Gámez"