Un psiquiatre valencià acusat d'abusar sexualment d'una pacient de 13 anys

La xiqueta havia sigut diagnosticada amb un trastorn alimentari i patia depressions i conductes d'autosuicidi
Imatge d'un psiquiatre amb una pacient en la seua consulta | València Diari

Un mèdic especialista de València, s'enfronta a una possible condemna de 10 anys de presó i a la seua inhabilitació per un possible delicte d'abusos sexuals continuats cap a una xiqueta de 13 anys.

La jove, pacient del facultatiu, havia sigut diagnosticada amb un trastorn alimentari i patia depressions, a més de conductes d'autosuicidi.

Tal com ha informat el diari 'Las Províncias' la Fiscalia apunta que la xiqueta va iniciar una relació amb el metge a través de les sessions de tractament, aprofitant el doctor la situació de vulnerabilitat de la jove. Segons pareix, el psiquiatre hauria promés a la jove una curació més eficient si mantenien una relació més intima

En les trobades, que s'haurien produït entre 2012 i 2015, l'acusat hauria despullat a la jove, l'hauria posada sobre les seues cames i hauria besat les cicatrius que la jove tenia com a resultat de les seues conductes suïcides.

A pesar de què els pares desconeixien la situació que suposadament estava vivint la seua filla i fruit de la falta d'avanços en la recuperació de la menor, van decidir canviar de facultatiu. Però, el psiquiatre hauria mantingut la relació amb la jove a través d'aplicacions de missatgeria. 

Conducta inusual

Posteriorment, el metge va continuar mantenint trobades amb la jove, en les que li hauria besat la vagina, acariciat i colpejat el cul. A més, en trobades posteriors, el metge li hauria ficat els dits dins de la vagina. 

Finalment, en 2015, els nous psicòlegs van conseguir descobrir la relació, a causa de la inusual conducta de la xiqueta, i li van prohibir mantindre nous contactes amb l'acusat, a pesar de què la jove fugia de manera continuada per a trobar-se amb l'acusat, a causa de la gran dependència existent per la seua part.

Després de la denúncia dels facultatius, la Fiscalia Provincial de València ha sol·licitat 10 anys de presó, a més de la seua inhabilitació. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Insistix en el juí que 3 companys de classe la violaren i un ho gravà en la Marina Alta" "Busquen dos implicats més en la violació de la discoteca Indiana"