Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una quiosquera de Puçol venia un kit bàsic de droga a menors

Amb una contrasenya facilitada pels menors oferia haixix, un cigarro i un xiclet
Leer en español
El local a on s'ubica el quiosc en l'actualitat en l'Av. Font de Mora de Puçol | Google Maps

 

La Policia Local de Puçol, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, ha detingut a la propietària d'un quiosc en l'avinguda Font de Mora d'esta localitat de l'Horta Nord per vendre 'kits' per a fumar porros, que incloïen cànnabis, paper de fumar, tabac i un xiclet, a menors d'edats.

 

Segons ha explicat el cap de la Policia Local de Puçol, Vicente Giménez, esta detenció és fruit d'una investigació conjunta que s'ha fet durant prop d'un mes i mig. Verónica R. G., de 39 anys, i propietària del quiosc, va començar el negoci fa 6 mesos. I, en eixe temps, venia el kit a jóvens del municipi entre 13 i 18 anys.

 

Els agents van descobrir els fets arran d'una denúncia d'un pare d'un xiquet de 14 anys, a qui li va enganxar amb la droga. Acte seguit, el jove va confessar el modus operandi: entrar al quiosc demanant «Una de xoco», que eren les tres paraules secretes per a que 'Vero' –com coneixen a la quiosquera– els donara el 'kit d'iniciació', amb un xiclet, per a dissimular el mal alé.

 

La dona ha sigut detinguda per tràfic de drogues a la menuda i posada a disposició judicial. Dos dies després de la detenció, el quiosc de Puçol que inicia als xiquets ha tornat a obrir.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

Comentaris