Fiquen una pròtesi de platí a una dona després de què l'home li trenque el pòmul d'una pallissa

La dona va ingressar en urgències com a «víctima d'atropellament»
L'home la va tombar en terra d'una punyada i li va continuar pegant puntades en la cara | Angel Ullate

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a un home de 61 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar comés la setmana passada, després d'agredir a la seua parella i trencar-li uns quants ossos de la cara. La víctima va haver de ser operada en un hospital amb cirurgia maxil·lofacial i oral per a col·locar-li una pròtesi de platí i una malla. La dona havia ingressat en l'hospital com a «víctima d'un atropellament» i va ser un conegut el que va denunciar els fets.

  

Les investigacions van començar en tindre coneixement els policies de la denúncia interposada per un conegut, informant d'una pallissa que li havia pegat un home a la seua dona el passat dia 14 de maig, després d'una forta discussió. La dona va ingressar en un hospital, segons pareix, com a «víctima d'un atropellament».

  

Els agents van descobrir que després d'una discussió, l'home li va pegar una punyada que la va tombar i, una volta en terra, va continuar pegant-li puntades, cosa que li va provocar un trencament de pòmul i de mandíbula, a més d'afonar-li els ossos pròxims a l'ull. Per eixes lesions, va haver de ser intervinguda quirúrgicament en un hospital de València, a on li van col·locar una pròtesi de platí i una malla.

Els policies, en tindre coneiximent dels fets, van identificar al sospitós i, després de localitzar-ho, el van detindre com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, a on han decretat el seu ingrés en la presó.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"🔥 ALERTA FOC: Incendi en Paiporta, al costat de València" "Guardiola explota contra un periodista que l’acusa de rebre diners del Qatar"