EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

El Regne Unit alerta de possibles atemptats gihadistes a Espanya

El Foreign Office anglès ha advertit del risc a tots els seus ciutadans que vagen a visitar el nostre país
Dispositiu antiterrorista als voltants de la Sagrada Família | Arxiu

 

El Ministeri de Relacions Exteriors de Regne Unit, més conegut com el 'Foreign and Commonwealth Office' ha alertat als seus ciutadans que tinguen previst visitar el nostre país de la possibilitat que se puguen passar atemptats terroristes en aquests dies.

  

  

Coincidint amb les vacances de Setmana Santa i les seues celebracions de caràcter religiós, el ministeri anglès ha enviat una alerta on assegura que és probable que «els terroristes intenten dur a terme atacs a Espanya».

  

  

«Els atacs poden ser indiscriminats, incloent els llocs que visiten els estrangers», asseguren a l'apartat d''avisos de viatges' de la seua pàgina web, afegint que «les autoritats espanyoles estan prenent mesurades per protegir als visitants, però hauràs d'estar atent i seguir les instruccions de les autoritats locals».

 

 

Avís del Foreign Office de Regne Unit sobre l'alerta terrorista a Espanya | FOREING OFFICE

En l'avís, que s'ha distribuït a més per canals oficials, el Govern britànic detalla que els atacs podrien produir-se en «llocs religiosos, incloses les esglésies» durant aquest període de vacances que tants turistes atreu.

 

Espanya, en nivell 4 d'alerta antiterrorista


Actualment, Espanya es troba en nivell 4 d'alerta antiterrorista el qual considera que existeix un nivell alt d'atac. Per aquesta raó, el Ministeri de l'Interior va llançar una campanya recentment sobre com actuar en cas d'atemptat i que en aquests dies molts canals oficials estan recordant.

A través d'un vídeo presentat pel ministre Zoido, es van donar a conèixer una sèrie de pautes sobre recomanacions de seguretat a adoptar, entre les quals s'inclouen tenir controlades les eixides del lloc en el qual ens trobem, mantenir la calma o evitar simular haver estat abatut.

 

Dispositiu de seguretat especial per a Setmana Santa

A causa de les grans aglomeracions que s'han previst per a aquests dies, ciutats com Sevilla, Màlaga, Madrid o València han engegat un dispositiu especial de seguretat per prevenir qualsevol altercat que pogués ocórrer i que inclou, entre altres, un fort increment de la presència policial.

D'aquesta manera, a Madrid s'ha prohibit l'entrada de camions de més de tres tones i mitja al centre de la ciutat i a València a més de reforçar la presència policial, s'han col·locat pivots i jardineres; una mesura adoptada per evitar atemptats com el succeït a Barcelona.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram