La reina emèrita Sofia podria haver-se sotmès a una cirurgia estètica

La periodista Pilar Eyre ho ha insinuat a través d'un missatge publicat a Twitter
La imatge que ha disparat els comentaris a les xarxes socials | Cedida

Un acte públic que va comptar amb la presència de la reina emèrita, Sofia, ha disparat els rumors a les xarxes socials. El passat 23 de febrer, es va commemorar el 40è aniversari de l'arribada d'una parella d'ossos panda reals al zoològic de Madrid. Es tractava d'un regal del govern xinès als reis emèrits, després d'una visita que van realitzar al país asiàtic uns anys enrere. 

I tot i que un acte com aquest té poques probabilitats de deixar titulars interessants per a la premsa, en aquest cas ha acabat amb una veritable bomba mediàtica. Tot va començar amb la caiguda d'un cartell que la reina Sofia tenia al darrere. La reina es va espantar, i va tindre una reacció que molts comenten fins i tot hui . 

Pilar Eyre, novament enmig de la polèmica

Pilar Eyre, una de les persones del nostre país que millor coneix la família reial, podríem dir que és la principal culpable de la polèmica. La periodista va publicar una fotografia que li havien fet a la reina emèrita just en el moment de l'ensurt. En esta imatge, més enllà de la part còmica, es pot apreciar que els seus pòmuls estan molt marcats. 

«Xicoteta maldat esperant l'avió», va escriure la periodista en el seu missatge de Twitter. «Tot el món parla dels retocs de Letícia, i ningú diu res sobre Sofia», continuava Eyre, fent referència al detall mencionat, insinuant una possible intervenció quirúrgica de la reina emèrita. 

Immediata reacció a les xarxes

El seu missatge no va quedar en un simple comentari, sinó que va generar moltíssima polèmica. I és que, després de parlar sobre els retocs de Soraya Sáenz de Santamaría, l'actiu Lydia Bosch o la mateixa reina Letícia, ara sembla que és el torn de Sofia d'estar enmig de la polèmica. 

Alguns usuaris asseguren que els canvis a la cara de la reina emèrita són evidents, i que això confirma que s'ha operat. Altres, en canvi, creuen que són simples suposicions, i que es tractava simplement d'un efecte de la imatge. Siga com Siga , molts han aprofitat per riure's de la reina, tenint en compte la seua divertida reacció. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"TRAGÈDIA: Mor d'una forma horrible el príncep Carlos de Hohenzollern" "AL·LUCINA: Una dona rifa sa casa amb paperetes de 5 euros a la Comunitat Valenciana"