La reina Letícia llueix una brusa rebaixada de Zara en un acte públic d'entrega de premis

Portava una bossa de mà de la firma Malababa que va sortir fa tres anys i encara no havia estrenat
El rei Felip VI i la reina Letícia durant l'acte públic d'aquest dilluns | Gtres.

 

La reina Letícia ens ha sorprès una vegada més amb el 'look' que ha escollit per a l'entrega dels Premis Nacionals d'Innovació i Disseny 2017, celebrats a Móstoles. Es tracta d'uns guardons que valoren l'augment de la competitivitat, del rendiment econòmic i de la qualitat de vida de la ciutadania.

Acompanyada del rei Felip VI, lluïa la peça de roba que més ha destacat de la seua elecció, una esplèndida brusa 'low-cost' de color rosa pal i d'encaix amb mànigues bollades. L'any passat, ja va rebre bones crítiques en escollir un vestit verd i sembla que, en esta ocasió, també ha pres una bona decisió.

Una brusa de Zara rebaixada 

La brusa que portava la reina Letícia és de Zara i es podia trobar a la pàgina web d'aquesta firma d'Inditex per 29,95 euros i en diverses talles. Aleshores, els clients ja van arrasar amb la brusa i, encara més, en arribar les rebaixes perquè el seu preu va baixar fins als 5,99 euros. Actualment, ja no es troba disponible perquè ha estat tan desitjada que s'ha esgotat.

Brusa d'encaix de color rosa pal de Zara, per 5,99 euros (abans 29,95) | Zara.

Una elegant combinació 

Per completar el 'look', la reina va triar un abric i uns clàssics pantalons negres i unes sabates de taló de xarol del mateix color. Un dels accessoris que va destacar, va ser la bossa de mà que estrenava de la firma Malababa. Es tracta del model Hermenegilda, el qual està elaborat amb pell amb tons grisos, rosats i blaus. El més sorprenent és que és de la col·lecció de l'any 2015 i fins ara no l'havia estrenat.

El 'look' complet de la reina Letícia | Gtres.

En altres ocasions, la reina Letícia també ha portat dissenys d'Inditex i, inclús, ha aparegut públicament amb el mateix vestit, però en diferents colors. Tot i això, acostuma a preferir peces més clàssiques i sofisticades, les quals competeixen contra la tendència a l'alça d'apostar per peces de roba originals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"AL·LUCINA: La princesa Elionor: «A partir d'ara, haureu de fer-me la reverència»" "BRUTAL: Raquel Bollo contesta durament a les crítiques de 'Sálvame'"