Requisen 120 quilos de taronges en una parada del mercat en Sagunt per ser furtades

Els venedors no podien justificar la procedència de les fruites

Taronger
Han furtat més de 120 quilos de taronges | Pixabay

La Gu√†rdia Rural i la Policia Local de Sagunt, en el Camp de Morvedre (Val√®ncia), han requisat 120 kg de taronges d'una parada del mercat municipal, ja que no es podia acreditar la seua proced√®ncia leg√≠tima. Despr√©s de les gestions corresponents la Gu√†rdia Civil ha corroborat la proced√®ncia il¬∑leg√≠tima de la fruita en q√ľesti√≥.

La regidora i presidenta del Consell Local Agrari, Gloria Parra, ha manifestat que √©s important que les persones que es dediquen a l'agricultura en Sagunt s√†piguen que s'est√† treballat ¬ęd'una manera √≠mproba per a evitar sostraccions en els cultius, i que s'han intensificat els controls tant en els mercats municipals com en les fruiteries de la localitat¬Ľ.

Per aix√≤, s'ha especialitzat un equip del cos de Vigil√†ncia Rural perqu√® fa√ßa eixes faenes de control tant en les parades dels mercats com en els locals de la ciutat, ¬ęja que la manera d'acreditar la proced√®ncia dels fruits t√© moltes caracter√≠stiques, pel que aquelles persones que vulguen cometre un delicte tenen moltes maneres d'intentar enganyar els gu√†rdies¬Ľ.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari