Requisen 120 quilos de taronges en una parada del mercat en Sagunt per ser furtades

Els venedors no podien justificar la procedència de les fruites
Han furtat més de 120 quilos de taronges | Pixabay

La Guàrdia Rural i la Policia Local de Sagunt, en el Camp de Morvedre (València), han requisat 120 kg de taronges d'una parada del mercat municipal, ja que no es podia acreditar la seua procedència legítima. Després de les gestions corresponents la Guàrdia Civil ha corroborat la procedència il·legítima de la fruita en qüestió.

La regidora i presidenta del Consell Local Agrari, Gloria Parra, ha manifestat que és important que les persones que es dediquen a l'agricultura en Sagunt sàpiguen que s'està treballat «d'una manera ímproba per a evitar sostraccions en els cultius, i que s'han intensificat els controls tant en els mercats municipals com en les fruiteries de la localitat».

Per això, s'ha especialitzat un equip del cos de Vigilància Rural perquè faça eixes faenes de control tant en les parades dels mercats com en els locals de la ciutat, «ja que la manera d'acreditar la procedència dels fruits té moltes característiques, pel que aquelles persones que vulguen cometre un delicte tenen moltes maneres d'intentar enganyar els guàrdies».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit un treballador en caure des d'una teulada en Castalla" "Estafa 253.000 euros a a la seua parella en fingir la mort de sa mare en Elx"