Vídeo: Rescaten a un cavall que va caure a una séquia de la Marjal de Pego

L'equí, que tirava d'un carro, es va desbocar en passar per un pont i va acabar en la séquia
Els bombers salven a un cavall que va caure a una séquia de la Marjal de Pego | Bombers Alacant

Este matí de diumenge, cap a les 11.00 hores, els bombers van salvar a un cavall que havia caigut a una profunda séquia del Camí de la Muntanyeta Verda de la Marjal de Pego, en la comarca de la Marina Alta (Alacant).

Segons ha informat el diari 'Levante-EMV', els bombers van ser avisats que un equí estava atrapat en el canal i corria perill d'ofegar-se. L'animal tirava d'un carro i, en creuar un xicotet pont, es va desbocar i es va anar dins de la séquia. Per molt que ho intentava, no podia eixir.

A la seua arribada, els bombers van pujar al cavall amb molta cura tirant amb l'autoescala. L'animal estava tan esgotat que, al principi, a penes es movia. Però quan ja es va vore en terra i fora de perill va començar a respondre i es va posar dret. Afortunadament, l'equí està en perfecte estat i no ha patit ferides.

En el rescat, van participar un sergent, un cap i quatre bombers del parc de Dénia. En este cas, van actuar amb moltíssima cura per a no ocasionar-li cap ferida a l'animal i posar-lo fora de perill al més prompte possible, ja que el cavall, després d'intentar eixir sense èxit, ja no tenia gens de força i podia ofegar-se.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Quatre jóvens pillats fent un grafiti de grans dimensions en Alacant" "Intervenen en Benidorm mig milió de productes alimentosos amb la caducitat modificada"