Rescaten a un ciclista en caure per un terraplè d'uns tres metres en Alfondeguilla

La víctima ha hagut de ser evacuada en helicòpter en una zona forestal de difícil accés
L'home ha patit una caiguda d'uns tres metres en Alfondeguilla | Consorci Provincial de Bombers de Castelló

Este dissabte, cap a les 11.30 hores, un ciclista de 51 anys ha hagut de ser rescatat en Alfondeguilla, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), després de patir un accident en caure per un terraplè d'uns 3 metres en una zona forestal de difícil accés del Parc Natural Serra d'Espadà.

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana, a conseqüència de l'accident, l'home s'ha ferit una cama.

Emergències ha mobilitzat fins al lloc dels fets una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), diferents efectius de bombers del Parc Plana Baixa amb una Unitat de Rescat de Muntanya, una patrulla de la Guàrdia Civil i un helicòpter de rescat de la Generalitat i un helicòpter medicalitzat, que han assistit a la víctima.

El ciclista ha sigut traslladat en un helicòpter medicalitzat

Després d'accedir al lloc en el que es trobava el ciclista ferit, s'ha procedit a l'extracció aèria per part de l'equip de bombers de la Unitat de Rescat de Muntanya mitjançant l'helicòpter de rescat, que ha dut a terme la transferència del ferit a l'helicòpter medicalitzat situat en el camp de futbol d'Artana.

D'este punt ha sigut traslladat a l'hospital de la Plana, a on evoluciona favorablement de les seues lesions i ja es troba ingressat en planta.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit en caure accidentalment des d'un primer pis en el Grau de Castelló" "Troben en bon estat a Antonio Lorenzo, desaparegut en Alzira"