Rescaten a Alacant a un gos tancat en un garatge sense aigua i a ple sol

La Policia Local va aconseguir localitzar a l'amo del gos i va ser sancionat per deixar a l'animal tancat i en dolentes condicions

El gos rescatat per la Policia Local d'Alacant

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que dissabte passat la Unitat Canina de la Policia Local va alliberar i va rescatar a un cadell, de raça bandog, que es trobaven tancat dins d'un bloc de garatges de xapa que situats a la intempèrie i en un dia calorós, al carrer Juan Bautista Bellón, el ca quan es va trobar presentava mal estat de salut, i estava lligat sense menjar ni aigua.

Segons fonts policials en tenir coneixement que un gos estava més d'un dia tancat i plorant en un garatge, els agents de la unitat Canina es van desplaçar per a comprovar els fets, i van trobar que des de l'exterior s'escoltava el cadell plorant i panteixant.

Per això en considerar que podria córrer perill per les altes temperatures, i en estar dins d'una estructura metàl·lica de xapa galvanitzada, la Policia es va procedir a rescatar al ca, que presentava mal estat i es trobava deshidratat, en un lloc sense ventilació i amb molta calor.

En l'operatiu de rescat la Unitat Canina de la Policia va atendre el gos i li va subministrar sèrum i aigua, així com va ser traslladat posteriorment a la Protectora d'Animals de Bacarot.

Així mateix després d'una recerca la Policia Local va aconseguir localitzar a l'amo del gos obrint diligències i acta de sanció per deixar a l'animal tancat i en males condicions, així com amb perill per a la seua vida.

El regidor de Seguretat, José Ramón González, va agrair al particular que va alertar a la Unitat Canina de la Policia Local i va fer una crida als ciutadans perquè "telefonen a la Policia Local o al 112 i denuncien quan sospiten o tinguen indicis que s'està maltractant animals perquè s'inicie una recerca. Les denúncies són decisives a l'hora de detectar i acabar amb el maltractament animal, que és un delicte".

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari