Rescaten a un home que havia caigut a l'aigua des del seu barco en Port Saplatja

L'home no ha patit cap ferida greu
Rescatat a punt de caure al mar des del seu barco en Port Saplatja | Pixabay

Este matí de dissabte, cap a les 12.15 hores, l'embarcació S-32 pertanyent al Servici Marítim Provincial de València, prestant servici propi de l'especialitat, estava dins del port esportiu de PORT-SAPLAYA, zona nord de València, observant a una parella d'avançada edat que procedia a fer l'atracada de la seua embarcació.

Una volta advertits, la tripulació va observar com, per raons desconegudes, a la parella se li va complicar la maniobra d'atracada, pel que un component de la tripulació va anar des del moll per a ajudar-los amb la recollida del cap d'amarrament i poder facilitar-li esta maniobra.

En eixe moment, un home de 76 anys es va traslladar a la proa, i es va esvarar per la banda d'estribord caient a l'aigua, sense colpejar-se amb el barco, pel que el component de la tripulació va accedir d'un salt a l'embarcació de la parella per a poder auxiliar a la persona que va caure a l'aigua.

L'operari va poder agarrar la mà a l'home, que es trobava en gran estat de nerviosisme, intentant entre els dos components de la tripulació pujar a la víctima a l'embarcació per la proa d'esta, sent impossible per l'altura des de l'aigua fins a l'embarcació, però finalment ho van fer i cap persona va acabar ferida ni es van registrar danys materials. Gràcies a la professionalitat i determinació que van demostrar els agents en esta actuació, van conseguir auxiliar a l'home i van evitar un mal major.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Un mort i una ferida en cremar-se una casa en Torreblanca" "Es fa passar per repartidor de menjar a domicili per a vendre drogues en Alacant"