Rescaten un jove que havia entrat al mar de matinada a Benidorm

A la platja de Llevant cap a la 1 de la matinada
Imatge cedida | Policia Local de Benidorm

 

Divendres passat, dia 16 de juliol, sobre la 1 de la matinada, una patrulla de la Policia Local de Benidorm va ser alertada per diversos ciutadans que una persona es trobava a l'interior del mar a la platja de Llevant i que no podia eixir a causa de l'onatge.

Un dels agents, després d'observar una figura en alta mar lluitant contra el fort onatge, va entrar a l'aigua i anà a rescatar a la persona. Tot seguit, després d'arribar al lloc una altra unitat, s'acordonà la zona i immediatament s'inicià un rescat que duraria al voltant de 2 hores.

Un altre dels agents que va intervenir en l'operatiu, després de constatar la perillositat que revestia la situació, va acabar introduint-se també a l'interior del mar, per a ajudar al seu company que minuts abans havia pres eixa iniciativa. Tots dos components van ser “peces” indispensables per a abordar satisfactòriament el rescat.

A través del cap de servei i de la central de transmissions del cos de Policia Local es coordinà tot l'operatiu, i es va intervenir amb la zodiac i la unitat costanera d'aquesta Policia, rescatant a la persona d'un més que probable ofegament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Presó per a dos xics per cultivar marihuana a la Comunitat" "IMPRESSIONANT: L'últim "miracle" del cirurgià valencià Pedro Cavadas"