La jutgessa declara en risc extrem a la dona del Poli Díaz

L'exboxejador Poli Díaz, que es troba a la presó provisional, hauria amenaçat de mort a la seua dona

La jutgessa ha declarat en situació de "risc extrem" a la dona de l'exboxejador Poli Díaz, prenent les mesures de protecció necessàries sobre la denunciant.


La magistrada titular del Jutjat de Violència sobre la Dona número 2 de Las Palmas ha considerat esta decisió segons les afirmacions de la dona, que va assegurar haver rebut galtades i amenaces de mort.


La denunciant declara que rebia "estirades de pèl i galtades amb la mà oberta" per part de Poli Díaz, que a més va arribar a amenaçar-la de mort en alguna ocasió.


Esta suposada actitud violenta de l'exboxejador ha portat a la víctima a témer per la seua vida, i d'aquí ve que la jutgessa haja declarat la situació de risc extrem.


Poli Díaz va ser detingut a Las Palmas de Gran Canaria per una presumpta agressió a la seua parella el passat 23 de juny i dos dies més tard va ingressar a la presó provisional comunicada i sense fiança.


La detenció de l'exboxejador ha frustrat el seu retorn al quadrilàter. "El combat no es podrà efectuar", va reconéixer Antonio Ricobaldi, promotor de boxa i representant del Poli Díaz.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Assistides dos persones per mossegada de gos a l'Alcúdia i Burjassot" "Un parapentista ferit després de patir una caiguda a Villar del Arzobispo"