Detinguts per robar en interior de vehicles en diverses localitats de la Plana Alta

La investigació continua oberta i no es descarta que se'ls atribuïsquen més delictes de similars característiques

La Guàrdia Civil i la Policia Local d'Orpesa, han detingut a una dona i un home 27 i 30 anys, veïns de Madrid, com a presumptes autors de set delictes de robatori amb força en interior de diversos vehicles produïts en les localitats de Benicàssim, Orpesa i Torreblanca.


Els guàrdies civils de les Àrees d'Investigació de Benicàssim i Orpesa treballant coordinades-+ van iniciar una investigació relativa als robatoris a l'interior de diversos vehicles que s'estaven cometent en eixes localitats durant la nit, en la via pública.

Modus operandi

 

El modus operandi era sempre el mateix, els robatoris es consumaven principalment durant la matinada, sent el seu objectiu principal, furgonetes en l'interior de les quals pogueren trobar material de construcció i bricolatge, accedint al seu interior després de fracturar les finestretes o forçar els barrets forts dels panys per a sostraure tots els efectes, posteriorment carregaven el material en una altra furgoneta de la seua propietat i es desplaçaven a la província de Madrid on les eines per a la seua posterior venda.


Després de diversos seguiments i obtenció de proves gràcies a una eficaç coordinació policial es va aconseguir identificar als presumptes autors, un home i una dona amb residència temporal a Cabanes.


Durant la seua estada a la província de Castelló perpetraven els il·lícits per a posteriorment transportar el botí a Madrid.


Durant la seua detenció el passat dia 16 de juliol van ser recuperades una sèrie d'eines que estaven preparades per al seu posterior trasllat a la capital, sent entregades als seus legítims propietaris.


La Guàrdia Civil continua amb la investigació oberta no descartant la possibilitat de la seua implicació d'altres delictes d'idèntiques característiques en les mateixes localitats.


L'actuació ha sigut realitzada per efectius de Guàrdia Civil de Benicàssim i Orpesa, amb la col·laboració de Policia Local d'esta última localitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confinen als veïns de Guadassuar per una fuga d'amoníac en una empresa del municipi" "Detingudes sis persones per quintuplicar la taxa d'alcohol a Alacant"