Un home sembra el caos en Torrevieja després d'intentar robar en casa d'un Guàrdia Civil

Els veïns del municipi tardaran en oblidar els fets produïts este dimarts
Un home intenta entrar a robar en casa d'un Guàrdia Civil | Pixabay
 

Este dimarts, 22 de setembre, cap a les 16:30 hores, la Guàrdia Civil de Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant) ha detingut a una persona pillada 'in fraganti' mentres intentava forçar el pany de la casa d'un agent. El Guàrdia Civil es trobava en eixe moment dins del seu domicili amb la seua filla de 9 mesos

En el moment del robatori, el Guàrdia Civil es trobava fora de servici, descansant en sa casa, al costat del seu bebé de 9 mesos. De sobte, li va parèixer sentir un soroll estrany a la porta del seu domicili. L'agent va observar que algú tractava de manipular el pany des de l'exterior.

Sense pensar-s'ho dos vegades, va obrir la porta i es va identificar. En vore's sorprès, el lladre va pegar a fugir iniciant-se una persecució a peu. El Policia va trobar a uns obrers que treballaven en eixe moment i va sol·licitar la seua col·laboració mentres li donava al seu bebé als braços a un d'els obrers i va continuar corrent darrere de l'autor dels fets mentres li advertia: Alt, Guàrdia Civil!

 

El lladre va intentar atacar a l'agent amb unes tisores


No obstant això, el lladre, fent cas omís dels requeriments de l'agent, va continuar la carrera. En un moment donat, el delinqüent es va resistir a ser atrapat, i li va pegar diferents patades i punyades a l'agent. Com va vore que no era suficient, va traure unes tisores i va tractar de clavar-li-les a l'agent, conseguint així pegar-se a la fugida i ocultar-se dins d'una finca a escassos metres del lloc.

Però el Guàrdia Civil no va desistir, va continuar perseguint-lo mentres demanava suport als seus companys per telèfon. Immediatament van acudir diverses patrulles. Poc temps després, van poder atrapar al delinqüent dins de la parcel·la en la que s'havia amagat.


Altres dos veïns de l'edifici de l'agent van denunciar que esta persona havia intentat entrar a robar també en les seues cases eixe mateix dia. L'autor és un home de 54 anys, de nacionalitat francesa.

El lladre té antecedents penals

El presumpte autor de l'agressió ha sigut detingut i se li imputen delictes de temptativa de robatori en vivendes i atemptat contra un agent de l'autoritat. L'home compta amb antecedents per robatori en altres localitats de la comarca.

Després de ser presentat davant l'Autoritat Judicial, ha sigut posat en llibertat amb càrrecs. L'agent, que presenta numeroses contusions, es troba en bon estat de salut. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"De pel·lícula: una xica d'Algemesí es atacada per un escorpí" "Presó per violar i agredir a la seua parella en València"