Roben en Riba-roja de Túria 1.500 pernils ibèrics valorats en 200.000 euros

Els lladres van fer un forat per a accedir a la fàbrica i es van emportar les peces preparades per a la campanya de Nadal
Cada peça de pernil ibèric estava valorada en 130 euros | Unsplash

La Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria, en la comarca del Camp del Túria (València), es troba investigant el robatori de 1.500 pernils ibèrics que tenen un valor total en el mercat de més de 200.000 euros. A demés, cada producte estava valorat en 130 euros.

Segons ha publicat el diari 'Las Provincias', el robatori es va produir en la matinada d'este dilluns, 23 de novembre, cap a les 00.30 hores, quan, una organització criminal formada per més de dos persones va entrar a furtar en una fàbrica de pernils.

Tal com pareix, els presumptes lladres van fer un forat en una de les parets d'una fàbrica de Riba-roja de Túria dedicada a l'elaboració de pernils i embotits de primera qualitat.

Una campanya de Nadal destrossada

Dins de l'empresa, els delinqüents es dedicaren a anar traient a l'exterior totes les peces de pernil sense fer soroll. Després van transportar tots els productes furtats al vehicle amb el que van arribar al lloc dels fets.

Fonts de l'Institut Armat han confirmat al citat mitjà que els agents han iniciat una investigació per esclarir el robatori. Els lladres han destrossat la campanya de Nadal d'una empresa dedicada a elaborar pernils ibèrics per a la seua posterior comercialització.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Furten a ancianes en diferents supermercats del territori valencià" "Agarren a una persona per robar a punta de navalla en Alberic"