Rocío Flores tornarà a aparèixer en Mediaset gràcies a la seua plataforma de vídeos Mtmad

La filla de Rocío Carrasco apareixerà en el canal de vídeos de la seua tia Gloria Camila

Gloria Camila y su sobrina Rocío Flores en una imagen en las redes sociales
Gloria Camila i la seua neboda Rocío Flores en una imatge en les xarxes socials | Instagram / @rotrece

El canal de vídeos de Gloria Camila i Kiko Jiménez per a Mtmad, la plataforma per als més joves que Mediaset intenta explotar al màxim a través de la seua pàgina web, contarà pròximament amb la presència de Rocío Flores.

La filla de Rocío Carrasco tornarà així a un mitjà del que normalment renega amb una aparició televisiva —tècnicament serà per Internet, encara que Mediaset és la propietària de la plataforma Mtmad—  després que fa uns mesos apareguera en el plató de 'Supervivientes' per a recolzar a Gloria Camila.

Primera aparició televisiva en 'Supervivientes'

La seua primera experiència en televisió, més enllà d'esquivar als paparazzis que la seguien a ella i a la resta de la seua família entre jutjat i jutjat, va anar en el plató del 'reality' estrella de Telecinco i no va ser un moment molt agradable per a ella a causa dels nervis i la por a que Jorge Javier li preguntara sobre els problemes legals dels seus pares. 

Tot i eixos nervis, la presència de Gloria Camila va calmar a la filla de Rocío Carrasco, i sembla que al final la televisió li va agradar més del que podria semblar en un primer moment, ja que la tornarem a vore molt prompte en la web per a joves de Telecinco.

Rocío Flores con su tía Gloria Camila en 'Supervivientes'
Rocío Flores amb la seua tia Gloria Camila en 'Supervivientes' | Cedida

Apareixerà en 'Como yo te amo'

Gloria Camila i Kiko Jiménez porten diversos mesos publicant i comentant el seu dia a dia en el canal 'Como yo te amo' de la plataforma Mtmad de Telecinco, enfocada essencialment als més joves, i la parella s'ha convertit en un dels seus referents. 

Pels seus vídeos ja han passat gran part de les seues famílies, des d'Ortega Cano, amb imatges del seu centre d'ensinistrament caní, fins a la mare de l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Ara és el torn de Rocío Flores, que va visitar a la seua tia durant l'últim pont de la Constitució.

Durant eixos dies, les dos joves van compartir grans moments, com a desdejunis, dies de compres i nits de festa, i la seua intenció ara és compartir eixos moments amb la resta de seguidors que tenen en Internet. 

Cal destacar que tia i neboda estan molt unides i mantenen un fort vincle en haver crescut pràcticament juntes, ja que Gloria Camila tan solament té 2 anys més que la filla major d'Antonio David i Rociíto.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari