Rufián compara a Rajoy i Rivera amb dos personatges de Bola de Drac

Ha publicat un tuit on apareixen Freezer i el seu pare, el rei Cold

Gabriel Rufián s'ha tornat a convertir en protagonista de les xarxes socials amb el seu últim tuit. El representant al Congrés d'ERC ha tirat de sarcasme per comparar la relació que hi ha entre Mariano Rajoy i Albert Rivera. Una crítica que s'ha fet comú en el polític, però que aquesta vegada ha portat un pas més enllà, fent referència a la mítica sèrie de Bola de Drac Z.

En la publicació, ha compartit una fotografia d'un dels malvats personatges que volien aconseguir el control de la galàxia, Freezer. Al costat de la seua fotografia, apareix una imatge del seu pare, el rei Cold. El comentari que acompanya el muntatge de Rufián afegeix «A veure si així s'entén el de Rajoy i Rivera».

Amb aquest tuit, el membre d'ERC ha fet una referència més a què Ciudadanos, representa, per ell, una marca blanca del PP, i que la ideologia del partit és una imitació que la de l'organisme que lidera el govern espanyol. El missatge ha tingut gran ressò, ja que en poques hores ha rebut més de 1.000 retuits i 2.600 'm'agrada', a més de 320 comentaris.

N'hi ha que amplien la broma

Com era d'esperar, la publicació de Gabriel Rufián no ha causat indiferència. Totalment al contrari, ja que molts han aprofitat per criticar o aplaudir el missatge del polític. No obstant això, n'hi ha d'altres que han volgut anar una mica més enllà, realitzant comparacions paral·leles que podrien servir al català per futurs tuits.

Entre els muntatges, hi destaquen la referència a Austin Powers amb el personatge del Dr. Maligne i el Mini-jo, la comparació del PP, C's i PSOE com «PP Blau», «PP taronja» i «PP guai» o el dibuix de la caca de l'Arale, una altra mítica sèrie de la infància, on apareix repetida dos vegades, una de color rosat i l'altra de color blanc.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CONTUNDENT: Les aplaudides paraules d'Àngels Barceló sobre les dones assassinades este Nadal" "ATENCIÓ: La preocupant protesta de Carles Francino que ha revolucionat la xarxa"