Ryanair connecta València amb noves ciutats

No totes estan a Europa
| Wikimedia Commons

La companyia aèria irlandesa de baix cost Ryanair ha anunciat el seu calendari d'hivern 2018, el qual presenta 6 connexions directes noves des de València de les 29 noves. Les ciutats a les quals tot aquell viatger que vulga podrà arribar des de la capital del Túria mitjançant un avió d'esta companyia són les següents: Bordeus (França), Bristol (Regne Unit) Cagliari i Palermo en Itàlia, i Fez i Tànger en Marroc.

  

Alacant també es veu beneficiada

En el cas d'Alacant, a partir d'ara també es podrà viatjar directament a Sevilla, Bolonya (Itàlia), Gdansk (Polònia) i Newquay (Regne Unit).

A més, per a celebrar la seua nova programació, Ryanair ha llançat una oferta de seients des de 19,90 euros per a viatjar entre març i maig.

Els vols a Palermo i Bristol des de València començaran a estar disponibles des de l'últim cap de setmana de març, mentre que la resta estaran operatius a partir de l'últim cap de setmana d'octubre de 2018, per tant, encara s'haurà d'esperar i tenir paciència.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Estos són els riscos si menges galetes al desdejuni" "BRUTAL: Jorge Javier confessa un dels pitjors moments que ha viscut"