La salut de María José Campanario empitjora després del confrontament de Jesulín amb dos reporters

Els treballadors de 'La Fábrica de la Tele' han denunciat per agressions i danys al dretà
Imatge d'arxiu de María José Campanario | Cedida

 

El 2017 ha estat un any negre per María José Campanario, els problemes de salut l'han afectat molt a causa de la seua comentada fibromiàlgia i, a més, ha tingut diversos baixons emocionals que l'han portat a internar al centre de salut mental El Serranil.

Després de fins a sis ingressos a l'hospital -de l'últim va rebre l'alta el passat mes de setembre- la seua situació i la seua salut torna a empitjorar a raó del tens confrontament del seu espòs amb la premsa del cor

Ha d'estar tranquil·la a causa de la seva malaltia 

La baralla de Jesús Janeiro amb dos reporters de 'La Fábrica de la Tele' ha acabat a la Guàrdia Civil amb una denúncia contra el dretà per una brutal agressió fora del domicili de la parella a Arcos de la Frontera. Una tensa situació que no li anirà quasi bé a Campanario perquè, segons apunten, per a la seua malaltia és de vital importància que estiga tranquil·la

Els últims esdeveniments han acabat amb el clima de pau i han convertit la seua vida, novament, en un ambient estressant. Així, María José s'ha ficat molt nerviosa. Després d'uns mesos tan difícils per a ella, semblava que tot anava a bon punt i pensava en nous projectes: volia tornar a estudiar i a treballar contra més aviat millor, sempre que ho permetés la seva malaltia.

Jesulín, denunciat per agredir a dos periodistes

El passat dissabte, 16 de desembre, va saltar la notícia a 'Socialite' de María Patiño que el dretà havia tingut un brutal confrontament amb dos periodistes que es trobaven a la porta de casa seva. 

Un succés que va acabar amb la càmera trencada i dos treballadors de Mediaset presentant un informe de lesions i danys en contra de Jesulín de Ubrique. Actualment, el cas està en mans de la Guàrdia Civil on van interposar la denúncia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Descobreixen en les xarxes el detall que confirma la trampa d'ahir en 'OT'" "ATENCIÓ: L'ajuda de fins a 780 euros al mes que pots cobrar ja a Espanya"