Salven a un home de dessagnar-se i detenen als seus agressors moments després

Uns agents li van realitzar un embenatge d'emergència en l'axil·la amb una coneguda tècnica la ferida i posteriorment li van practicar un torniquet aconseguint tallar l'hemorràgia

Agents de la Policia Nacional han auxiliat a València a un home de 32 anys, d'origen marroquí, després de rebre diverses punyalades les quals sagnaven profusament. Els policies li van realitzar diverses maniobres que van aconseguir tallar-li l'hemorràgia i posteriorment van detindre als presumptes agressors, dos homes de 26 i 28 anys, d'origen marroquí i algerià respectivament.

Els fets van ocórrer el dissabte sobre les sis i mitja de la vesprada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Transits, on pel que sembla hi havia una persona sagnant.

Immediatament els agents es van presentar en el lloc, en el qual un home amb profundes ferides per tot el cos, sol·licitava ajuda, per la qual cosa els policies van començar a realitzar-li els primers auxilis, practicant-li un embenatge d'emergència en l'axil·la amb una coneguda tècnica la ferida per a posteriorment practicar-li un torniquet amb embenatge compressiu aconseguint tallar l'hemorràgia.

A continuació li van realitzar la mateixa tècnica amb una altra de les ferides que presentava en la cara, tallant també l'hemorràgia. Una vegada que es va presentar en el lloc un indicatiu sanitari, el metge va manifestar que gràcies al torniquet l'home havia salvat la vida i que li seria retirat en el quiròfan.

Paral·lelament a l'auxili de la víctima, altres dos indicatius policials van començar les primeres perquisicions per a la localització dels agressors, observant un rastre de sang que s'introduïa en un portal i a l'interior del mateix més taques de sang que havien intentat netejar recentment, rastre que els va portar fins a un habitatge.

Els policies van trucar a la porta, obrint dos homes en un visible estat d'agitació, observant que a l'interior també hi havia restes de sang, per la qual cosa després de realitzar les indagacions pertinents van localitzar poals de fregar amb restes de sang a més de dos parells de sabatilles tacades de sang en una pila.

Finalment, els agents després de realitzar els esbrinaments oportuns, van detindre als dos homes com a presumptes autors d'una temptativa d'homicidi.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Propinen una pallissa a una mare per defensar al seu fill amb Autisme al parc Warner" "Detenen una dona a Alacant per maltractar i no atendre a la seua àvia"