Salven a una dona de ser atropellada per un tren de Rodalia en Xirivella

Un agent de policia l'ha tret segons abans de què el tren passara per damunt d'ella
La dona s'ha resistit a eixir de la via | Wikipedia

Un agent de la Policia Nacional ha evitat en la localitat de Xirivella, en la comarca de l'Horta (València), que un tren de Rodalia atropellara a una dona que es trobava tirada en les vies només uns segons abans que passara el vagó.

Els fets han passat este divendres,cap a les 17.00 hores de la vesprada, en les proximitats de l'estació de les Alqueries d'este municipi. Els policies han sigut avisats per la Sala 091 perquè es dirigiren fins a este lloc a on, pel que pareix, es trobava una persona que necessitava ajuda.

Una volta allí, els agents han vist a una dona a uns 300 metres de l'estació, tirada en les pedres confrontants a la via del tren. Ràpidament, un dels policies s'ha acostat fins a ella caminant per les vies, mentres l'altre acostava el cotxe policial fins al lloc per la part de fora.

Ha intentat quedar-se en les vies

Just en eixe moment, un tren de rodalia que cobria la línia València-Buñol anava cap a on estava la dona, activant els sistemes acústics i lluminosos per a evitar atropellar-la. No obstant això, esta dona, en lloc d'apartar-se, ha entrat en les vies del tren.

L'agent ha intentat retirar-la, encara que ella s'ha resistit i s'ha agarrat raïl. Finalment, el policia ha conseguit amb una última estirada traure-la d'allí, només pocs segons abans que el comboi passara. Immediatament els dos policies han posat a la dona en un lloc segur i han demanat assistència sanitària. La víctima ha sigut  atesa allí mateix d'alguns talls i ferides i ha sigut traslladada a un centre hospitalari per a una valoració més exhaustiva.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferida en un incendi en sa casa en València" "Identifiquen a un pedòfil en Castelló"