Detingut en Sant Vicent del Raspeig per abús sexual

La víctima va manifestar que estava patint tocaments per un home d'avançada edat

Autobús color blau en la seua parada a Sant Vicent del Raspeig

El passat dia 29 de març al voltant de les 17.00 hores es va rebre telefonada informant que a l'interior de l'autobús de línia una dona podria estar patint tocaments per part d'un home d'avançada edat.

Per tal motiu, el ràpid possible, la patrulla actuant del servei de vesprada de la Policia Local de Sant Vicent del Raspeig, formada per dos agents, es va personar en la parada d'autobusos situada al carrer Ciutat Jardí.

A l'arribada de la dotació policial la implicada va manifestar que esta persona havia procedit a realitzar-li uns certs tocaments no consentits.

La víctima va manifestar, d'igual manera, que no era la primera vegada que li ocorria esta situació amb este home i ja havia tingut dos episodis anteriors, dels quals va formular la corresponent denúncia, fins i tot tenint enregistraments de l'ocorregut.

Per tot això, els agents actuants van procedir a la detenció de l'implicat, el qual va resultar ser veí d'Alacant, no sense abans informar-lo dels motius de la seua detenció i dels drets que li assistien.

Finalment, la víctima va interposar denúncia dels fets esdevinguts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari