Se signa un protocol d'actuació policial en casos de violència de gènere

La Policia Nacional i la Unitat Adscrita de la Generalitat signen un protocol d'actuació policial en casos de violència de gènere.


La Policia Nacional i la Unitat Adscrita a la Generalitat Valenciana han signat en la Prefectura Superior de la Comunitat el "Protocol d'Actuació Policial a la província de València respecte a les denúncies formulades en l'oficina de denúncies i assistència a la víctima de violència de gènere de la Ciutat de la Justícia", pel qual s'estableix un procediment de coordinació en els casos que una víctima denuncie en esta oficina. El seu àmbit d'aplicació s'estén a les localitats de la ciutat del Túria on la Policia Nacional és competent territorialment.


Acord que naix de l'experiència acumuladaEste nou protocol neix arran de l'experiència acumulada, amb l'objectiu de millorar el procediment de coordinació entre les diferents Unitats de la Policia Nacional com la Unitat d'Atenció a la Família i a la Dona (UFAM), les comissaries de districte i les Brigada de Seguretat Ciutadana amb la Unitat Adscrita de la Policia Nacional a la Generalitat Valenciana sorgit amb la posada en marxa de l'Oficina de Denúncies i Assistència a la Víctima del Delicte de Violència de Gènere de la Generalitat Valenciana amb seu a la Ciutat de Justícia l'any 2019. Estos dos anys de pràctica conjunta ha permés als professionals donar a la víctima d'esta mena de violència una major protecció.

La signaturaA la signatura del protocol han acudit el comissari principal, Cap Provincial de la Policia Nacional de València, Sr. José Luis Perpén, la comissària cap de la Unitat Adscrita, Dª Marisol Conde Fernández, entre altres comandaments policials. Este acord permetrà un treball conjunt per part de la Policia Nacional i la Unitat Adscrita de la Comunitat Valenciana (UAGV) per a oferir a la víctima violència de gènere una millor atenció, assistència i seguretat. Donant un pas endavant.  mirant sempre al davant.

Un acord de col·laboració important

Amb este acord de col·laboració entre la Policia Nacional i la Unitat Adscrita de la Generalitat es pretén donar a les víctimes una millor atenció, assistència i seguretat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Policia Nacional deté a quatre persones per la venda de droga en un bar i en cases o" "El concert que acosta la normalitat"