Sis j贸vens detinguts per agredir a un xic per a furtar-li diners en Sant Joan d'Alacant

La v铆ctima continua recuperant-se de les lesions
La v铆ctima continua recuperant-se de les lesions patides | Pixabay

La Gu脿rdia Civil de Sant Joan d'Alacant, en l'Alacant铆 (Alacant), va posar en marxa l'operaci贸 Rovina, a causa d'una den煤ncia interposada per un ve铆 de la localitat despr茅s de patir una violenta agressi贸 per un grup de j贸vens, per a robar-li el premi que havia guanyat en un sal贸 d'apostes. Per tals fets els agents de la Gu脿rdia Civil van detindre a sis xics per un delicte de robatori amb viol猫ncia i intimidaci贸, un delicte de lesions i un altre de pertinen莽a a grup criminal.

Les actuacions van comen莽ar quan un ve铆 de Sant Joan d'Alacant va presentar una den煤ncia davant la Gu脿rdia Civil perqu猫 havia patit una forta agressi贸 per un grup de persones. La v铆ctima va posar en coneixement dels agents que havia acudit a un sal贸 de jocs i que despr茅s de guanyar un premi de 900 euros, va decidir abandonar el local per a ingressar els diners en el seu compte bancari.

En eixir al carrer, es va donar compte que la seua bicicleta no estava a on l'havia deixada. La va buscar pels voltants, per貌 al no trobar-la va continuar fins al caixer per a fer l'ingr茅s. Quan va eixir del banc li esperava un jove que havia conegut eixe mateix dia en el sal贸 de jocs i amablement li va dir que sabia a on estava la seua bicicleta.

Hi havia 5 j贸vens esperant-lo en un parc

Va conseguir conv茅ncer-ho que si l'acompanyava fins a uns carrers pr貌xims podria recuperar-la, pel que dos es van dirigir al lloc i quan van passar per un parc pr貌xim, el jove i cinc xics m茅s van envoltar a la v铆ctima en actitud amena莽adora, exigint-li els diners del premi amb paraules com 芦anem fer-ho per les bones禄.

En eixe instant el denunciant va intentar escapar-se dels seus agressors i va eixir corrent, sense 猫xit, ja que els xics el van agarrar per l'esquena, tirant-ho al terra. Va ser en eixe moment quan van comen莽ar a pegar-li puntades i punyades per tot el cos per a conseguir la seua cartera.

Quan es van donar compte que estava buida, van tornar a agredir a la v铆ctima, exigint-li el n煤mero PIN de la seua targeta banc脿ria, que l'agredit els va acabar donant. Els sis j贸vens se'n van anar del lloc emportant-se la bicicleta i la motxilla que portava la v铆ctima en direcci贸 al banc, per a robar-li 290 euros del seu compte bancari.

La v铆ctima encara est脿 recuperant-se de les lesions

El denunciant que patia colps per tot el cos, va ser traslladat per una patrulla de Policia Local de la localitat a l'Hospital de Sant Joan d'Alacant, a on li van diagnosticar una fractura en l'os del nas i diferents erosions en el cos, lesions de les que la v铆ctima hui dia continua recuperant-se.

Despr茅s de diferents investigacions els agents van saber la identitat dels autors, clients habituals del sal贸 de jocs i amb un ampli historial delictiu. Per tals fets, la Gu脿rdia Civil va detindre als sis j贸vens per un delicte de robatori amb viol猫ncia i intimidaci贸, un delicte de lesions i un altre de pertinen莽a a grup criminal. 

Quatre dels detinguts, d'edats compreses entre els 18 i els 25 anys van ser posats a la disposici贸 del Jutjat n煤mero 6 d'Alacant que va decretar la llibertat provisional sense fian莽a. L'煤ltim dels detinguts, menor d'edat, va ser posat en llibertat i entregat als seus tutors per ordre del Fiscal de Menors. L'Autoritat Judicial ha decretat una ordre d'allunyament de tots ells respecte a la seua v铆ctima.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Arriben 14 persones, entre elles un menor, en una pastera a Santa Pola" "Tres menors entren en un centre per agredir d'una xiqueta de 15 anys en la Ribera"