Sis jóvens multats amb 600 euros per fer botelló en Sagunt

La Policia Local ha explicat que les sancions per consum de droga i alcohol s'han multiplicat durant estes últimes setmanes
Alcohol | València Diari

Este cap de setmana la Policia Local de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València), ha multat a sis jóvens per estar fent botelló sense mascareta i per no respectar la distància de seguretat. Una sanció d'uns 600 euros per a cada un dels xics.

Segons informa el diari 'Levante-EMV', els agents policials van pillar al grup de jóvens mentres feien botelló en el passeig marítim del Port de Sagunt. A demés, la policia informa que esta classe de concentracions ja solien ser habituals abans del confinament, i que s'han recuperat durant les últimes setmanes a mesura que s'alçaven les restriccions.

Des del cos de seguretat també han informat que a mesura que s'avançava de fase en Sagunt, les sancions per consum de drogues i alcohol s'han multiplicat, motiu pel que s'ha intensificat la vigilància i el control en determinades zones de la localitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Multen a més de 250 persones per aparcar mal en dos conegudes cales valencianes" "L'assassí de Marta Calvo, a presó per un segon crim"