Sis lladres entren a furtar a punta d'escopeta en una casa de Dénia

El jove matrimoni estava dormint quan els lladres entraren en la seua habitació i els despertaren per a lligar-los
Sis lladres entren a furtar a punta d'escopeta en una casa de Dénia | PIXABAY

Este dijous de matinada s'ha produït un robatori en una casa de Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), quan sis lladres, armats amb escopetes i pals, han penetrat per la força en una vivenda de la partida de les Madrigueres Nord i s'han emportat diferents objectes de valor després de despertar a un matrimoni jove i lligar-lo. La parella, que acaba de tindre una xiqueta fa un mes, estava morta de por pel que li podia passar a la filla.

Segons avança 'Información', tot va passar molt ràpid en esta casa fora del centre urbà. El matrimoni, format per Luisa i Ferran, de 30 i 32 anys, es va trobar rodejat per sis desconeguts en el seu dormitori que els amenaçaven amb dos escopetes i garrots. Segons pareix, els lladres havien entrat per la cuina, a través de la porta del jardí. I, per a fer-ho tot un poc més sinistre, tenien les cares tapades amb màscares de plàstic blanc.

Quan la jove parella va ser conscient de què passava, van ser agredits. A Ferran li van pegar puntades de peu en diferents parts del cos, com el cap o el pit. Després d'això, el lligaren i l'obligaren a facilitar l'accés a la caixa forta. De la casa s'endugueren joies i altres objectes, com l'Audi ranxera que s'havia comprat la família pocs mesos abans. És el cotxe el que, segons pensen les víctimes, va cridar l'atenció dels delinqüents.

Una volta amb el botí, els lladres pegaren a fugir de la vivenda. Uns, en l'Audi. Uns altres, amb una furgoneta que havien furtat en l'Alfàs del Pi. Una volta a soles, Ferran es va poder alliberar i van tocar a la Policia Nacional. I van ser agents policials els qui van poder interceptar els que fugien en el furgó, que van haver d'acabar de fugir corrents pels tarongerars pròxims, deixant part del botí i les màscares per terra. Ara, la investigació policial ha desplegat l''Operació Màscara' per a trobar a uns lladres que, molt probablement, volien vendre el cotxe en el mercat de vehicles d'alta gamma robats.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una altra víctima acusa a l'assassí de Marta Calvo d'intoxicar-la" "Acusen d'abús als dos britànics que violaren a una xica en Benidorm"