Tamara Gorro defensa a Ezequiel Garay i carrega contra els qui van riure's de la seua lesió

«No mereixen el meu respecte», va assegurar la parella del futbolista a Instagram
Imatge d'arxiu de Tamara Gorro | Telecinco

  

La lesió que Ezequiel Garay va patir a les acaballes de la semifinal de Copa del Rei que van disputar el València i el Barça ha provocat que alguns usuaris de les xarxes socials hagen aprofitat este mal moment per riure's del jugador. Esta acció no ha agradat gens a Tamara Gorro, la parella del futbolista, qui ha utilitzat la seua imatge d'influencer per carregar contra estos individus.

«L'esport és per gaudir-lo, viure'l i sentir-lo, no per alegrar-se pel mal de ningú», va publicar l'extronista a Instagram, llançant un missatge per aquells qui van burlar-se de la desgràcia del defensa argentí. «Personalment, em fa fàstic estic tipus de persones», afegia Tamara al seu 'stories', visiblement molesta per les publicacions que s'havien fet fins al moment.

Tots som persones

En la publicació de Tamara Gorro, la també youtuber aprofitava per recordar que, davant de tot, «preval la salut». En este sentit, considerava que l'equip del qual se siga aficionat o la competició que es dispute ha de quedar en un segon pla, mostrant-se contundent a l'afirmar que, «qui no ho comparteix, no mereix el meu respecte». Una mostra de la fermesa que demostra, constantment, la influencer.

 

Orgullosa de l'equip

Finalment, el missatge publicat per Tamara Gorro acabava amb una dedicatòria a la seua parella, Ezequiel Garay, de qui assegurava estar «molt orgullosa». «Sense estar al 100%, prefereixes donar tot de tu», escrivia, afegint que sentia orgull per la feina feta per tots els jugadors del València «per arribar on heu arribat», quedant-se a un pas de la final de la Copa del Rei.

Tamara no es va voler perdre la important cita que disputava l'equip, pel que, com és habitual, es va traslladar fins a Mestalla per poder disfrutar de l'enfrontament. Allà, va patir amb la resta dels aficionats, va mantindre l'esperança fins a l'últim moment i va aplaudir als jugadors quan es dirigien cap als vestidors. Sense dubte, un exemple de com s'ha de viure l'esport.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ATENCIÓ: Així són els 4 xiquets acusats de violar el seu company de 9 a una escola d'Espanya" "Última hora: Dos ancians morts en un incendi a València"