Tamarra Gorro acudeix als seus seguidors per trobar un mocador oncològic per la seua «princesa»

La 'influencer' la volia ajudar perquè es sentirà còmoda a l'hospital durant el tractament
Tamara Gorro, molt preocupada per la seua «princesa» | Cedida

La 'influencer' Tamara Gorro ha mobilitzat tots els seus seguidors per una bona causa i per ajudar a una personeta molt important per a ella. Es tracta de la filla d'uns amics seus que pateix càncer, malaltia contra la qual no ha deixat de lluitar ni la xicoteta ni els qui l'estimen. De fet, la setmana passada, la 'influencer' li va escriure una carta per animar-la i transmetre tota la seua força a ella i a la seva família.

Des d'aleshores, no ha parat de tenir-la present i recorda la xicoteta  en cadascuna de les seues  publicacions, en les que afegeix una corona perquè és la seua «princesa». En esta ocasió, vol ajudar-la a fer que se puga sentir còmoda a l'hospital durant les setmanes que durarà el tractament. Per això, ha difós un missatge demanant col·laboració als seus seguidors per trobar un mocador pel cap per la nena que siga  bonic, ja que no han trobat cap que els agrade: «No trobem mocadors oncològics infantils bonics».

«A veure si em podeu ajudar. La princeseta ha vist a l'hospital a dos companyes amb mocadors ficats al cap i ella vol el seu», explicava Tamara esperançada en poder satisfer els desitjos de la petita.

Tamara Gorro afegeix una corona als seus missatges per «la princesa» | Instagram

Magnífica reacció

El bonic gest per part de la 'influencer' va commoure tots els seus seguidors, els quals es van disposar a ajudar-la i fer feliç a la nena. Alguns dels seus fans li van indicar portals on poder trobar-ne, mentre altres li proposaven altres alternatives.

Després de la gran col·laboració, els va agrair el suport que li van donar a través del seu compte d'Instagram. «La xiqueta va com les sues companyes perquè és el que vol», així donava a entendre els satisfactoris resultats dels gestos altruistes dels seus seguidors. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BRUTAL: La sorprenent esquela d'ahir d'un home a Espanya" "DRAMA a Cámbiame: «M'heu deixat calba!»"