Tomás Gimeno no es va escapar en un altre vaixell amb Anna: Els agents tenen les proves

Una parella de guàrdies civils va fins al vaixell i torna a port: "És el mateix moviment que es va fer amb Olivia"

El descobriment del cadàver d'Olivia en el fons de la mar de Tenerife ha confirmat la pitjor de les notícies.
Cruz Morcillo, des del plató de 'El programa de Ana Rosa', analitza com es troba en estos moments la investigació i, sobretot, descarta una hipòtesi sobre una possible escapada amb el bebé.

L'esperança és l'últim que es perda i creix el rumor que Tomás Gimeno podria haver escapat amb el seu bebé després de matar accidentalment a la seua filla Olivia. Molts volen assemblar este cas amb el d'Antonio Anglés, del cas Alcasser, alguna cosa que la periodista Cruz Morcillo ha tallat de soca-rel.


"Les possibilitats són les que són, no va agafar eixa barca, no es va pujar a un altre vaixell i no va ser a cap vaixell, ho saben des de fa molt, insistisc, tenen les proves que això és així", matisa la periodista. Després, acaba alertant sobre el parador de Tomás Gimeno en el fons marí:

"Una altra cosa és que ho troben o no ho troben, és possible que no es trobe el cos, m'agradaria que no es diguera això, cal comptar amb aqueixa possibilitat, però confie que sí".

Continua la cerca del cos d'Anna i Tomás Gimeno

 

Continua la cerca del cos d'Anna i Tomás Gimeno, ara mateix "el vaixell Ángeles Alvariño segueix en la mateixa zona de cerca el seu rastreig". "Atents, perquè hi han hagut nous moviments".


La periodista de ‘El Programa de Ana Rosa’ ha explicat que "hem vist que un patruller de la Guàrdia Civil s'acostava a l'Ángeles Alvariño, vorejava el vaixell, cap a una amenaça de parar-se, pitjor finalment l'ha vorejat i ha tornat a port", detalla la periodista.

Després continua dient: "Venia una parella del Servei Marítim de la Guàrdia Civil, acompanyats per un agent de Policia Judicial que va intervindre en la reconstrucció on tenia l'amarrament Tomás".

A esta incertesa se suma que els agents impedeixen cada vegada més als reporters gravar sobre la zona del port, la periodista confessa: "Estem veient què podria significar, però este és el mateix moviment que es va fer en la primera hora de la vesprada d'ahir quan vam tindre la confirmació que havien trobat alguna resta".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor el sergent de la legió Rafael Gallart en un salt de paracaigudes" "Desarticulada una xarxa que distribuïa gasoil modificat per tota Espanya"