Troben peces de roba amb el que podria ser sang en la investigació de Marta Calvo

El Servici de Criminalística analitza les peces per a determinar si són restes de sang i si pertanyen a Marta o a Jorge
Els agents han trobat peces de roba amb taques del que podria ser sang | EFE

Els investigadors de la Guàrdia Civil que treballen en la busca de Marta Calvo, la xica desapareguda des del passat 7 de novembre en Manuel, en la Ribera (València), han trobat diferents peces de roba amb restes del que podria ser sang

Segons ha avançat 'Las Provincias', els agents haurien trobat estes possibles pistes en els registres de les dos cases —una en Manuel i una altra en l'Olleria— utilitzades per Jorge Ignacio P.J., el principal sospitós de la desaparició de Marta.

Les troballes ja han sigut enviades al Servici de Criminalística de la Guàrdia Civil per a que el Departament de Biologia determine si es tracta de restes de sang i si son de Marta o de Jorge.

Analitzen un ordinador portàtil

Durant els registres, els agents també van intervindre un ordinador portàtil, que l'ama de la casa de l'Olleria afirmava que utilitzava quan es va fer passar per estudiant universitari. Els agents de la Unitat Central Operativa (UCO), desplaçats des de Madrid, ja l'estan analitzant.

Els investigadors analitzen les últimes petjades digitals tant de Jorge Ignacio com de Marta, amb l'objectiu de trobar pistes sobre el seu parador, després de més de tres setmanes desapareguts.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La Policia investiga la violació d'una xica, de 19 anys, en un pub de València" "Jove patix hemorràgia cerebral, en caure d'un edifici, fugint de la policia en Alaquàs"