Les tres millors tendes valencianes per a comprar torró per als pròxims Nadals

A les tres províncies de la Comunitat hi ha fabricants històrics i de molta qualitat

En pocs menys de dos mesos, comença una de les èpoques de l'any més especials, el Nadal. Tot i que a la Comunitat Valenciana encara sembla que estem dient adeu a l'estiu per les altes temperatures que s'han registrat esta tardor, arranca el compte enrere per a preparar les celebracions nadalenques amb família i amics. Una de les coses a la que més atenció se li dedica és al menjar. I és que són diversos els dies en el que les taules de les famílies valencianes servixen els millors plats. Però, no pot faltar el postre i els dolços, especialment el torró. Per això, et deixem ací els millors llocs per a comprar torró tradicional a la Comunitat:

Imatge de la tenda Galiana ubicada al centre de València | Galiana

 

1. Turrones Galiana: En ple centre de la ciutat de València podem trobar un lloc on comprar un deliciós torró. Turrones Galiana porta fabricant torró des de fa més de 65 anys. Els seus fundadors nascuts en la població alacantina de Xixona, la localitat torronera per excel·lència, arribaren a València amb la idea de mantenir les receptes tradicionals i artesanals dels seus avantpassats. Així, enfront del teatre Olympia es troba la seua tenda però també es pot fer la compra a través d’Internet.

2. Turrones Ramos: Es tracta d’un altre fabricant amb molta història nascut l’any 1890 a Xixona. L’obrador es troba a Xixona però la seua tenda està ubicada en el centre històric de València, al costat de l’església de Santa Catalina, la plaça de la Reina i la plaça Redona. Esta compta amb una gran varietat de turrons clàssics, sense sucre, d'obrador i altres varietats. A la seua pàgina web es pot realitzar la compra o encomanar les caixes que preparen. 

Imatge d'un dels torrons que fabriquen | Blog de la tenda de Turrones Ramos

 

 

3. Turrons Sant Luis: Ubicada a Castelló les primeres instal·lacions nasqueren l'any 1978. Amb el pas dels anys, la seua tasca ha sigut reconeguda amb el Certificat de Producte Artesà de la Comunitat Valenciana amb altres premis al llarg dels anys com el de Millor Empresa Agroalimentaria valenciana. El torró que elaboren té una personalitat pròpia, el nom del qual a més està inspiraten la figura del rei Sant Lluis IX, a qui se li atribuïx un dels regnats més exemplars de la història. Les matèries primeres són la qualitat del producte a l'hora de realitzar el torró dur. Per al torró blanet, en canvi, opten per la tècnica de la homogeïnització. El catàleg i la tenda també té presència a internet. 

    📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

    🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

    "Els 4 èxits de l'hivern de Primark que desitjaràs tindre sí o sí i no eixiràs de casa" "Espectacular incendi d'un autobús de Múrcia en el qual viatjaven 45 xiquets"