Troben un cadàver entre les roques en la platja de Sanxenxo, Pontevedra

Des de diumenge passat la Guàrdia Civil estava cercant després que uns surfistes alertaren d'un home surant en el mar

Des de diumenge passat 18 de març, la Guàrdia Civil i Salvament Marítim estaven buscant un cos d'un home que havia sigut vist surant en el mar en la platja de Areas en Sanxenxo. Uns surfistes van donar la veu d'avís i des d'ixe mateix instant es va activar el dispositiu de cerca. Finalment, este dimarts sobre les 12.10 hores ha sigut localitzat el cadàver entre unes roques de la zona situada en la província de Pontevedra, a Galícia.

El cadàver d'un home entre les roques 

La troballa s'ha realitzat en la tercera jornada de cerca, on l'embarcació auxiliar del buc ‘María Pita’ i la ‘Río Guadalop’ de l'Institut Armat estaven fent tot el necessari per a localitzar el cos de l'home. Finalment, ha sigut trobat el cadàver entre les roques. 

  

  

Finalment ha sigut trobat per un agent que estava fora de servei en la Platja de Areas.

Unes surfistes van alertar d'un cos surant al mar 

Les persones que van alertar del cadàver surant en el mar, van especificar que semblava com sí el mar l'arrossegava cap a dins, motiu pel qual pot ser que s'haja tardat més temps de l'esperat en la troballa. 

  

  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ESPANYA DE DOL: Ramón, l'home que ha mort apallissat pel seu fill" "IMPACTANTS VÍDEOS I FOTOS: Així ha sigut l'incendi d'un camió a l'A-7"