Troben a un home que va ser segrestat fa 55 anys en un hospital dels Estats Units

El xiquet va ser furtat per una falsa infermera que enganyà als pares amb l'excusa d'una revisió
El xiquet va ser segrestat quan tenia un dia de vida   | Pixabay
 

Localitzen en els Estats Units a un home que va ser segrestat en 1964, en l'hospital a on va nàixer, després d'una investigació de 55 anys, que ha donat a conéixer la seua nova identitat i la seua ubicació actual. Paul Joseph Fronczack va ser separat dels seus pares biològics per una falsa infermera, que li va dir a sa mare que el seu fill havia de passar una revisió, però mai va tornar a vore-lo.

Immediatament, els pares ho van denunciar i començà una investigació per a tractar d'aclarir a on es trobava el menor, qui el va segrestar i per què, encara que van passar dos anys sense tindre novetats al respecte, fins que va aparéixer un menor de dos anys en un centre comercial que coincidia amb la descripció oferida pels pares.

En conseqüència, l'infant va ser entregat a la família Fronczack i el cas va ser tancat. No obstant això, quan el xiquet tenia 10 anys, va llegir un periòdic que tractava sobre el segrest i va ser conscient de què hi havia alguna cosa estranya en eixe article. Finalment, una volta va fer la majoria d'edat, es va decidir a fer-se una prova d'ADN, i va descobrir que les persones que l'havien criat no eren els seus pares biològics.

Una volta va obtindre els resultats, demanà ajuda a un grup d'investigadors i especialistes en desapareguts per a començar una investigació, que descobrira la localització del vertader Paul i també la seua pròpia identitat. Per fi, molts anys després, el passat 14 de desembre van localitzar la ubicació a on es trobava el vertader Paul i van posar punt final a un cas que ha estat obert durant 55 anys.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben el cadàver de Juan Carlos Martínez, regidor del PSOE en Villargordo del Cabriel" "Un absolt i un condemnat per violar a una xica en Benidorm"