Troben mort al jove de Benaguasil desaparegut en Formigal

Marcos Durá Cano estava desaparegut des del diumenge 5 de desembre

Arriba la notícia que no volíem que arribés. La Guàrdia Civil ha trobat el cos sense vida de Marcos Durá Cano, el noi de Benaguasil desaparegut des de diumenge passat en Formigal. Sembla que va ser trobat prop del lloc on va desaparéixer.

Continuaven buscant

Des de primera hora d'este matí s'havia représ la cerca del jove de 31 anys, l'últim rastre dels quals es va perdre a les 4 de la matinada del diumenge 5 de desembre un local d'oci de la localitat d'Osca on passava el pont amb un amic.

Les labors de cerca estaven centrades en els voltants

Molt complicades han estat les labors de cerca pel fet que el temps no acompanyava perquè hi havia un gran temporal de neu de la zona, s'estaven centrant en els voltants, posat que la nit de la desaparició va nevar molt i hi havia fins i tot carreteres tallades. A més, el cotxe de Marcos està on el va deixar aparcat i el seu telèfon mòbil està apagat.

Una notícia molt trista

Una notícia que ha suposat un fort cop per a la família, part de la mateixa es trobava ja en Formigal, al costat d'amics de Marcos que esperaven trobar-li amb vida.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"'No t'entenc, parla'm en espanyol', discriminació lingüística en un centre de salut de" "L'alcaldessa de Torres Torres ferida per un camió sense conductor"