Troben mort per un infart a un veí de Castelló en el nord-est de Mèxic

El cos va ser trobat mig nu i en estat de descomposició.
Imatge d'arxiu | Cedida

Les autoritats mexicanes van informar aquest dimarts del descobriment del cos d'un ciutadà espanyol dins d'un habitatge en el municipi de Ciutat Madero, en el nord-occidental estat de Tamaulipas, qui hauria mort d'un infart.  

En declaracions a Efe, el portaveu de Seguretat del nord-oriental estat de Tamaulipas, Luis Alberto Rodríguez, va indicar que el cadàver es va trobar en un habitatge i les proves pericials van dictaminar que va morir per un atac al cor.

"Van trobar el seu cos en un domicili. En pericials van establir que la mort va ser per infart i insuficiència renal aguda. A través del número d'emergència, alguns veïns van denunciar l'olor fètida a la casa on es va situar a la persona", va destacar el portaveu.

Fonts oficials van assegurar que no es van detectar marques de violència "ni en el cos ni en el lloc" on va ser trobat.

"El domicili és del seu gendre i familiars diuen que portaven diversos dies sense veure'l. Es dedicava al comerç", va agregar el portaveu, qui va puntualitzar que el succés va tindre lloc en el Fraccionament Villa Verde de Ciudad Madero.

Segons mitjans locals, l'home era de Castelló de la Plana.

En el lloc es trobava una dona qui va dir que era la cunyada del mort i, després de dies sense saber d'ell, va anar a buscar-lo a sa casa i el va trobar sense vida.

El cos va ser trobat mig nu i en estat de descomposició.

Autoritats ministerials van acordar l'àrea per a fer les labors d'investigació.

Els familiars, sempre segons mitjans locals, van denunciar que tenen encara pocs detalls del succés, al mateix temps que van lamentar la desatenció de les autoritats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: S'investiga una presumpta violació de quatre menors a altra menor a la Comunitat" "ATENCIÓ: Mor un legionari per un tir durant uns exercicis d'entrenament a la Comunitat"