Troben morta d'un tir al cap a Albacete a una jove d'Ontinyent

Tenia només 17 anys

 

Una jove de 17 anys natural d'Ontinyent, La Vall d'Albaida, ha sigut trobada morta amb un tir al cap a la casa d'Albacete on vivia amb el seu marit, al qual havia conegut quan tenia 15 anys i se n'havia anat a viure amb ell a la ciutat manxega després de contraure matrimoni.

El succés, que ha commocionat a la localitat valenciana, va ocórrer el dijous a la nit, a la casa on vivia amb la seua parella, de 20 anys, i amb una filla menuda. La Policia Nacional ha obert una investigació i de moment no s'ha arrestat a cap persona des que el passat dijous es descobrira a la jove de 17 anys amb un tir al cap. 

La hipòtesi que barallen els investigadors és que es tractaria d'un suicidi, pero de moment estan esperant els resultats de l'autopsia i les proves de balística per a arribar a una conclusió.

Este dissabte, més de 300 persones van acomiadar-se al tanatori d'Ontinyent de la menor, fatalment desapareguda i amb tota una sèrie d'incògnites encara per resoldre sobre la seua mort.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Novetats importants sobre la salut de María Teresa Campos" "Últimes novetats sobre l'espectacular persecució policial a València"