Troben ossos humans en una obra en València

Les restes estaven enterrades a tres metres de profunditat, pel que tot apunta a una mort violenta
Les restes humanes han sigut trobades en un edifici en construcció | coaatt

 

Esta passada setmana, els treballadors d'una obra han trobat ossos humans mentres feien una fossa en un edifici en construcció, prop de l'avinguda dels Germans Maristes de València. Es tracta d'un esquelet humà, enterrat a tres metres de profunditat, pel que tot apunta a que es tracta d'una mort violenta, encara que de fa molts anys.

 

Segons informa 'Levante-EMV', els primers ossos es van trobar el passat dimarts, 14 d'abril, cap a les dotze del matí. Els treballadors van trobar el que pareixia una mà o un peu, però van pensar que es tractava de restes animals, pel que van continuar treballant sense donar-li massa importància.

 

Els treballs en la fossa es van paralitzar per qüestions tècniques i van continuar al dia següent. Va ser dimecres, cap a les 10.30 hores, quan els obrers van trobar un os gran, probablement d'una cama. Per eixa raó, el responsable de l'obra va ordenar paralitzar els treballs i va avisar al 112.

 

Una patrulla de la Policia Nacional es va traslladar fins al lloc dels fets i, en confirmar que es tractava d'ossos humans, va avisar a la Policia Científica. Durant les excavacions, els especialistes van trobar el crani i un os del braç dret i el jutge d'instrucció número 4 de València, en funcions de guàrdia, ordenà el seu trasllat a l'Institut de Medicina Legal.

 

El jutjat esperarà ara l'informe dels forenses, que determinarà quants anys tenen els ossos i, per tant, si s'obri una investigació penal, ja que, si les restes tingueren més de 20 anys, el crim, en el cas de què es tractara d'un homicidi, hauria prescrit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!