La tromba d'aigua provoca la inundació de la Casa de la Cultura de Vilafranca

Les pluges es traslladen cap al sud este dijous

Una forta tromba d’aigua ahir dimecres a la vesprada, acompanyada de granís, ha causat la inundació de la sala de teatre Carles Pons a la Casa de la Cultura de Vilafranca, a la comarca castellonenca de l'Alt Maestrat.

 

S’han acumulat al voltant de 30 litres per metre quadrat que han caigut en poc més de mitja hora, i açò ha requerit la intervenció dels bombers voluntaris de Benassal i els bombers forestals de Castellfort. L’Ajuntament de Vilafranca ha agraït la seua tasca en l’evacuació d’aigua.

Així va quedar la sala de la Casa de la Cultura | Ajuntament de Vilafranca

 

En estos moments, ja no hi ha avisos per tempestes o possibilitats de precipitacions a l'interior de Castelló, una zona que s'ha vist molt afectada durant tota la setmana pels temporals d'aigua i granís, amb descàrregues ràpides i violentes.

 

Pluges al sud i baixada de temperatures

Per a este dijous, els ruixats podrien deixar-se vore per l'interior sud de la Comunitat Valenciana, mentre que a la resta del territori els cels estaran poc nuvolosos o amb intervals.

 

Pel que fa a les temperatures, les màximes baixaran a la província de València, i a la capital no es passarà dels 24 graus. A Castelló s'arribarà als 26, mentre que a Alacant als 27.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!