La tromba d'aigua provoca la inundació de la Casa de la Cultura de Vilafranca

Les pluges es traslladen cap al sud este dijous
Leer en español

Una forta tromba d’aigua ahir dimecres a la vesprada, acompanyada de granís, ha causat la inundació de la sala de teatre Carles Pons a la Casa de la Cultura de Vilafranca, a la comarca castellonenca de l'Alt Maestrat.

 

S’han acumulat al voltant de 30 litres per metre quadrat que han caigut en poc més de mitja hora, i açò ha requerit la intervenció dels bombers voluntaris de Benassal i els bombers forestals de Castellfort. L’Ajuntament de Vilafranca ha agraït la seua tasca en l’evacuació d’aigua.

Així va quedar la sala de la Casa de la Cultura | Ajuntament de Vilafranca

 

En estos moments, ja no hi ha avisos per tempestes o possibilitats de precipitacions a l'interior de Castelló, una zona que s'ha vist molt afectada durant tota la setmana pels temporals d'aigua i granís, amb descàrregues ràpides i violentes.

 

Pluges al sud i baixada de temperatures

Per a este dijous, els ruixats podrien deixar-se vore per l'interior sud de la Comunitat Valenciana, mentre que a la resta del territori els cels estaran poc nuvolosos o amb intervals.

 

Pel que fa a les temperatures, les màximes baixaran a la província de València, i a la capital no es passarà dels 24 graus. A Castelló s'arribarà als 26, mentre que a Alacant als 27.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

Comentaris