Les últimes sancions en Alacant: Gent jugant a bàsquet i banyant-se en la mar

La Policia ha fet una crida a la col·laboració ciutadana
Els agents han interposat 40 sancions per desobediència este dilluns | Ajuntament d'Alacant

 

La Policia Local d'Alacant ha denunciat este passat dilluns a 40 persones per desobediència, de les que 25 han sigut per incomplir els horaris establits en les eixides permeses en la fase 0 de la desescalada, segons ha informat la Regidoria de Seguretat en un comunicat.

 

Els agents policials han intervingut, en la jornada del dilluns, en un partit de bàsquet que s'estava celebrant en la Muntanya del Tossal passades les 20 hores. La Policia també ha acudit al carrer d'Adolfo Muñoz Alonso, a on un grup d'adults i menors estaven jugant al futbol.

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

El regidor de Seguretat, José Ramón González, apel·la a «la responsabilitat de cada una de les persones, ja que la batalla de la COVID no està guanyada encara i hem de ser molt conscients d'això, quan algunes persones s'ajunten a practicar deport en grup, que està prohibit, assumixen un risc molt elevat de contagiar-se i posen en perill a les altres, per això demanem respecte a les mesures i les normes i complir amb els horaris».

 

Persones reunides en grup

D'altra banda, en els controls fixos i mòbils distribuïts per tota la ciutat per a fer complir l'estat d'alarma, la Policia Local ha identificat a 206 persones i ha interceptat a 91 vehicles. En este sentit, set persones han sigut denunciades per desobediència en desplaçar-se sense motius justificats, quatre per utilitzar espais no permesos i dos per fer activitats no autoritzades, entre altres.

 

La Policia Local també ha denunciat a persones reunides fora dels horaris establits, en els voltants del Castell de Santa Bàrbara, en Clara Campoamor i en la plaça de Seneca, a les famílies que estaven juntes amb els xiquets jugant fora del seu tram establit per als seus passejos.

 

El bany en la mar continua prohibit

Concretament, també els agents han sancionat a una persona per a banyar-se en la mar en la platja del Postiguet. La Policia Local té un ampli dispositiu en totes les platges i patrulla a peu, en bicicletes i amb quads per l'arena i recorda que s'han de mantindre les distàncies i està prohibit el bany, prendre el sol, pescar, instal·lar ombrel·les o tovalloles i l'activitat deportiva col·lectiva en l'arena.

 

Crida a la col·laboració ciutadana

Els policies locals fan una crida a la col·laboració ciutadana i sol·liciten que, si s'observa algun incompliment o grups de persones reunides, avisen al 112 per a que es puga intervindre i recorden que l'incompliment o la resistència a les ordres de l'autoritat competent seran sancionades conforme al que es disposa en les lleis.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!