La vaga d'examinadors de Trànsit pot suspendre 1.000 proves de conduir al dia a la Comunitat

CSIF alerta de l'impacte que causaria tant en les persones afectades directament com en professionals indirectament damnificats

El sindicat CSIF ha advertit que la vaga d'examinadors de Tràfic del 10 al 21 de desembre pot suspendre mil proves de conduir al dia a la Comunitat Valenciana i ha reclamat l'aprovació de l'increment del complement específic per a aquest col·lectiu pactat.

    

CSIF urgix a la Comissió Executiva Interministerial de Retribucions al fet que aprove aquest increment pactat en el pressupost d'enguany, una partida que ha d'executar-se abans de concloure l'any.

Una suma de 10.000 proves de conduir suspeses amb la vaga

  

La vaga podria provocar la suspensió d'unes 500 proves en la província de València i d'al voltant d'un miler en tota la Comunitat Valenciana cada jornada, per la qual cosa en la suma dels deu dies de vaga podria aconseguir la xifra de 10.000.

    

CSIF alerta de l'impacte que causaria tant en les persones afectades directament com en professionals indirectament damnificats, com és el cas de les autoescoles.

86 persones cridades a la vaga d'examinadors

  

A la Comunitat la plantilla d'examinadors està composta per 86 persones. En la província de València estan cridats a participar en la vaga els 33 examinadors existents (existixen dos places vacants) i els tres coordinadors, a més dels sis examinadors de l'Oficina Local d'Alzira i el seu coordinador, a Alacant, els 32 examinadors i dos coordinadors; i a Castelló, els sis examinadors i la persona que els coordina.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut a València per agredir a la seua exparella i infringir una ordre d'allunyament" "Més prop la construcció d'una via ferroviària entre estes dos comarques valencianes"