Detingut a València per abusar sexualment de la seua filla durant anys

La víctima va denunciar els fets a l'amenaçar-lo de fer-li el mateix a la seua germana menor si no tornava al domicili familiar

Agents de la Policia Nacional han detingut a un domicili de València a un home de 39 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual i coaccions, sobre la seua filla des que tenia onze anys.

La víctima, que va arribar a normalitzar la situació d'abusos, el va posar en coneixement dels investigadors, després de conéixer que la seua germana menor d'edat també podria estar ocorrent alguna cosa semblant després de rebre amenaces per part del seu pare.

Les investigacions es van iniciar quan la víctima va acudir a dependències policials davant el temor que la seua germana menor pogués patir una sèrie d'abusos sexuals per part del seu pare.

La jove els va explicar als agents que des que va abandonar el domicili familiar en què només viu la menor amb el seu pare, este li truca per telèfon i li envia missatges de text en els quals fa que li anava a ensenyar tot el que ella sabia, al·ludint als suposats abusos patits per ella durant anys, donant-se la circumstància que en este moment va rebre un altre missatge.

Pel que sembla, li coaccionava, perquè tornés a l'habitatge familiar, amb suposadament fer-li mal a la seua germana, fins i tot alguna cosa pitjor. Segons el manifestat, la víctima hauria patit abusos sexuals per part del seu pare des que tenia onze anys. Com a conseqüència de la prolongació d'estos fets en el temps i a causa de l'edat, la jove hauria normalitzat la situació.

Els agents continuen amb les investigacions per determinar si la víctima podria haver patit agressions sexuals per part de pare.

Davant el possible perill que podria córrer la menor, els agents ràpidament van localitzar al pare i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual i coaccions, fent-li lliurament de la menor a la seua germana major d'edat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a 16 senderistes en el camí conegut com a Barranc del Boquella de Moixent" "Incautades 2.054 plantes de Cànnabis sativa"