Un veí troba el cadàver d'un dofí en el front litoral de Sant Roc de Torrevieja

A l'animal se li farà una necròpsia en la Universitat de València
L'ha trobat un veí a primera hora d'este dimecres | EP

El cadàver d'un dofí llistat (Stenella coeruleoalba) ha sigut localitzat este matí de dimecres, cap a les 06.45 hores, per una persona en el front litoral del barri de Sant Roc de la localitat de Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant).

Després de la troballa, s'ha activat el protocol municipal davant d'albirament de cetacis, a través del 112, per a començar amb l'operatiu i poder retirar el cos de l'animal, que ha sigut traslladat pels servicis de neteja de l'Ajuntament fins a dependències municipals.

De la mateixa forma, està previst que siga retirat per la Conselleria de Medi Ambient per a fer-li la necròpsia en la Universitat de València, segons han informat fonts municipals a Europa Press.  Amb l'aparició d'un nou exemplar de dofí llistat mort en les costes espanyoles, l'Ajuntament sosté que «redunden les sospites d'un nou repunt d'alguna de les epidèmies víriques que cíclicament patixen eixos animals».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El jutjat processa a l'actor porno Nacho Vidal per la mort d'un fotògraf" "Pillats un pare i un fill saltant-se les normes a plena llum del dia en València"