Carolina Durante paralitza un concert en València per una agressió a una xica

«Tú, fora! Pegant a una xavala, no em fotes, tio», va dir des de l'escenari el vocalista
Un instant del concert de Carolina Durante | Twitter

El grup musical 'Carolina Durante' va interrompre durant uns minuts un concert en la ciutat València per a expulsar de la sala a un home que es trobava entre el públic i, pel que pareix, va agredir a una jove durant l'actuació.

Els fets van ocórrer este dissabte, quan la banda madrilenya oferia un concert en la Sala Moon de València. El vocalista del grup, Diego Ibáñez, va parar l'actuació per a recriminar la seua actitud i expulsar a un home del públic que suposadament havia agredit a una jove i a altres assistents, segons ha explicat en un comunicat Grup Salamandra, propietari del local.

«Tú, fora! Pegant a una xavala, no em fotes, tio», va dir des de l'escenari el vocalista. Segons ha detallat la sala, «immediatament, la seguretat del local es va fer càrrec de l'incident i va expulsar a l'home».

El Grup Salamandra ha manifestat el seu suport a la decisió presa pel grup i ha assegurat que, per «no repara ni repararà a prendre la decisió de tirar de totes les seues sales a les persones que enterbolisquen l'ambient»

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Uns policies li salven la vida a una dona en Pedreguer" "Urgent: Troben en Eivissa el cos de Kenneth, desaparegut en novembre en Torrevieja"